Ügyfélfogadás csak előzetes időpontegyeztetéssel lehetséges.

Nyitás: 2020. június 3-tól.

A csapat bemutatása

Dr. Tóthmartinez Adrienne
Orvos-természetgyógyász tanár
alapító a TOM-T technológia megalkotója

Nemes Enikő
kommunikációs szaktanácsadó

ÖNÉLETRAJZ

1964.03.18.án született Debrecenben, Magyarországon.

Általános iskoláit 1969- ben kezdte Daar es Salam-ban (Tanzánia) és Yaundéban (Kamerun), Afrikában.

1982től a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi kar hallgatója, diplomáját 1988ban szerezte summa cum laude minősítéssel.

1995ben tett szakvizsgát kórbonctan, kórszövettani szakorvosként.

1988 és 1995 között a Kenézy Gyula Kórház és Rendelő Intézet Kórbonctani osztály dolgozója.

1995 és 1999 között az Eli Lilly and Company területi képviselője hajdú-Bihar Megyében.

1995 től rendszeresen részt vett a Kísérletes Sebészeti Intézet később Műtéttani Intézet
munkájában,mint külsős oktató Mikrosebészeti műtéttani gyakorlatok vezetésével mind a graduális, mind a postgraduális képzések keretén belül.

1996 óta alapítója és igazgatója a Természetes Gyógymódok Kollégiumának, melynek jogutódja a Dhanwantary Worldwide Academy a mai napig Ez egy komplex képző intézmény a komplementer és alternatív módszerek oktatására. Óráinkat Szerbiában, Romániában és Magyarországon tartjuk.
(Debrecen, Pécs, Szeged és Budapest városokban)

1997 óta folytat magánrendelést. Electro-acupunctura, Neural terapia, Reflexologia Életmód tanácsadás és terapia and Táplálkozási tanácsadás, Alternatív Fizioterápia, HKO

2010-2011 rain Nutrition Európai Orvos Igazgatója

1996 óta oktat Komplementer és Alternatív Medicinát.

2005 óta a Debreceni Egyetem Népegészségügyi kar Fizioterápiás tanszék meghívott előadója, graduális képzésben magyarul és angolul oktat alternatív és komplementer medicinát, számos tudományos diákköri előadás és diploma munka vezetője.

2017 óta együttműködést alakított ki a a Debreceni Egyetem Ayuvéda tanszékével, közös előadások tartásával, melyet 4. és 5. éves orvostan hallgatóknak tart.

2018 óta aktívan részt vesz a DEOEC 4. és 5. éves hallgatóinak szervezett Integratív Medicina Speciál Kollégium lebonyolításában és meghívott előadói minőségben is szerepel. Több országos orvos és egészségügyi dolgozók továbbképzésén meghívott előadó.

2019 óta vezető konzultánsa és megalkotója a Tachyon Orgon Megújulás Technilógiának.

ÖNÉLETRAJZ

Nemes Enikő kineziológus, Access Bars és testkezelő vagyok. Végzettségem szerint közlekedésmérnök és menedzser szakmérnök. Már gyermekkoromban találkoztam egy könyvvel, ami felkeltette az érdeklődésemet a nem hagyományos gyógymódok iránt, majd egy tragikus eset után ráébredtem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni.

Megmutatni az embereknek, hogy milyen lehetőségeik vannak, hogy megőrizzék egészségüket, vagy ha
már orvosi kezelés szükséges, akkor mennyi más lehetőség van még, amivel ki tudják egészíteni, támogatni. 2010-ben elvégeztem a Metafizikai Akadémiát. Reiki I-II beavatásokat kaptam, majd jött a természetgyógyászat. Azon belül a kineziológia több ágát is megtanultam ( Tauch for health I-IV, Brain Gym 101, Wellness Kinesiology- Győzelem a distressz felett, Rögzült érzelmek oldása, Munka az érzelmekkel, Life Management),.

2017-ben az ÁEEK-ban Kineziológus képesítést szereztem. Tagja vagyok a Magyar Kineziológiai Alapítványnak. Szervezésükben hasznos továbbképzéseken vettem részt ( Vállalkozói és jogi ismeretek természetgyógyászoknak, Média jelenlét a természetgyógyászatban, Kérdezés művészete) Lehetőségem volt részt venni Paul Denisson – a Brain Gym megalkotója – továbbképzésén is. Közben megismerkedtem az Access Consciousness eszközeivel.

2016-ban elvégeztem az Access Bars tanfolyamot, majd további testtanfolyamokat ( Mimikri, Zéró összegű trauma, MTVSS, Correcting Vision, Dimenziók reciproka ), 2019-ben pedig a Facelift-et. Használatuk nagyon sokat segít abban, hogy mindennapjainkat minél tudatosabban éljük meg. Természetgyógyászati tanulmányaim során ismertem meg Dr. Tóthmartinez Adrienne-t és volt szerencsém belelátni abba a csodálatos és izgalmas folyamatba, ahogyan megálmodta és létrehozta a TOM-T Stúdiót. Köszönöm, hogy kis csapatának tagja lehetek!

2018- ban olyan szerencsés voltam, hogy beülhettem kedves tanárkollegám órájára, a Dhanwantary Worldwide Academy egyik tantermi foglalkozására. Határtalan öröm volt tapasztalni, hogy valaki  ugyanabból a nézőpontból látja a világot  mint én , a természeti jelenségeket és testünkre gyakorolt hatásait.

Ezt követően rengeteget beszélgettünk, egyeztettünk és lassan körvonalazódott ,hogy milyen jól együtt tudunk dolgozni. Ezért nagy örömömre szolgál Önöknek bemutatni Gyurkó István kvantumfizikust, aki azóta is stabil konzulensem, kedves barátom és kollegám. Azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam,hogy ilyen kiváló kvantumfizikai jártasságú kollegám van.

 

Gyurkó István
kvantumfizikus szakértő

ÖNÉLETRAJZ

feltaláló, kutató, író, információs tanácsadó, orvosi-, kvantum-, részecskefizikus, okl. gyógyszervegyész-mérnök, employee experience szakértő

• 2004 óta foglalkozik az emberi szervezet, környezet összefügéseinek tanulmányozásával.
• Saját elakadásai inspiráltak az összhang megteremtésére irányuló lehetőségek feltérképezésére,
regeneratív alapú ciklikus folyamatok, új paradigma és gyakorlati módszerek kidolgozására.

Tanulmányai:
A Budapesti Műszaki Egyetem Vegyész és Biomérnöki Karán végzett 2014-ben, mint okleveles gyógyszervegyészmérnök.

2007-2010 között mesterséges csontpótlással (DOTE – DE TTK), aerogélek, halogén, szerves anyagok semlegesítésére irányuló katalizátorok fejlesztésében vállalt aktív szerepet.

2012-2016 között a Budapesti Műszaki Egyetem Természettudományi Kara és a Semmelweis Egyetem közös képzésében 2016-ben okleveles orvos fizikus diplomát szerzett. Tanulmányai, munkája mellett  jelenleg is kvantum-, részecskefizikai kutatásokat folytat.

2012 és 2015 között a Magyar Tudományos Akadémia Biológiai Nanokémiai Kutatócsoportjában vezikuláris/liposzomális gyógyszerhordozással, izotópos jelöléssel foglalkozott. Fókuszban az egyénre szabott orvoslás, készítmény formulálás, egyedi markerezés, hatóanyag szállítás és optimális felszívódás
mellett a hordozó biológiai lebomlása, kivezetése állt.

2018-ban employee experience (Happiness manager) szakértő és Természetes Gyógymódok terapeuta képesítést szerzett. Modern kutatásokat ötvözi a hagyományos, természetes elemekkel. Egyszerű elérhető, hatékony megoldásokat kutat a szervezet, környezet önregenerációs folyamatainak támogatására.

Jelenleg a hozzá forduló emberek, cégek számára egyénre/cégre/gyártásra szabott tanácsadással, útmutatással foglalkozik. Szabadalmak beadásában, szakmai vélemény alkotásban illetve nemzetközi közlemények írásában vesz részt. Önmagunk egyensúlyának kialakítása (elsődleges) személyes életvitelen túl, család-párkapcsolatokon keresztül történik (transzgenerációs mintázatok). Ezt követően lehetséges az összefogás mind társadalom,
nemzet és kollektív szinten és elkezdődhet a bolygó regenerációja! Ez a modern kor embere túlélésének, gyermekeink jövőjének, békés korunk egyik záloga!

A sorsod a TE kezedben van, a változás Te magad vagy!

Tel.: +3630/376-26-22
Mail: istvan.gyurko@gmail.com
Web: frissítés alatt!
Skype: gyurko.istvan

Minden elegánsan egyszerű!

Vida Ágnes
gazdasági szaktanácsadó

ÖNÉLETRAJZ

1973-ban születtem Nagybányán, ahol érettségi után kozmetikusnak tanultam tovább.

A szakma megszerzése után Debrecenbe költöztem, és a kereskedelemben kezdtem el dolgozni. 23 évig dolgoztam ezen a területen,ami remek lehetőségeket kínált a folyamatos fejlődésre, továbbtanulásra.

Áruházi trénerként részt vettem a kollegák oktatásában, ami hozzájárult a kommunikációs készségeim fejlesztéséhez.

Évek óta nyitott vagyok az alternatív gyógymódok iránt. Szeretem megismerni, kipróbálni, majd megtanulni ezen módszereket. Így végeztem el a természetgyógyász képzést, és szakosodtam 2007-ben reflexológusnak. 

2014-ben elvégeztem az Access Bars képzést, majd az Access Consciousness testkezeléseket, melyek energetikai kezelések.
A családnak és barátoknak ajándékozott kezelések, az egészségnapok, ásványbörzék utáni pozitív visszajelzések inspiráltak és motiváltak saját vállalkozás létrehozására.

Vajda László
ügyfélszolgálati munkatárs

ÖNÉLETRAJZ

1966-ban születtem, biológia-testnevelés szakos tanár vagyok, illetve kosárlabda edző.

2005-ben kerültem kapcsolatba a természetgyógyászattal, egy kiváló terapeuta által, aki megismertetett a testi betegségek lelki hátterének felismerésében.
Ezután elvégeztem a Természetes Gyógymódok Egyesületének Főiskolai színtű képzését. Főállásom mellett folyamatosan talp, gyógymasszázzsal
foglalkozok.

Szakirodalomból, internetről igyekszem a meglevő tudásomat bővíteni, illetve több kollegámmal állok szakmai kapcsolatban.

A szabadidőmben sokat sportolok, kedvencem a tenisz.

Vasas Gabriella
ügyfélszolgálati munkatárs

ÖNÉLETRAJZ

Tanulmányok:
2019: ÁEEK- Természetgyógyászat modul
2019: Nyirokmasszázs tanfolyam
2019: ÁEEK- Egészségügyi modul
2019: Shiatsu masszázs alap tanfolyam
2018: Természetes Gyógymódok Egyesülete Természetes Gyógymódok Terapeuta tanfolyam
2017: Reiki I. tanfolyam
1990: Medgyessy Ferenc Gimnázium

Munkahely:
Teva Gyógyszergyár Zrt.
1995 óta dolgozom vámügyintézőként Debrecenben. A munkám nagy odafigyelést igényel, sok stresszel járt, ami a kisebb egészségügyi problémát okozott számomra, ezért kerestem olyan alternatív megoldásokat, ami ezen segíthetne.

Elmentem egy jógaoktatásra, ahol kaptam egy teljesen új ember-és világnézetet, ami arra ösztönzött, hogy több dologban is változtassak a saját életemen.

2018-ban elvégeztem Természetes Gyógymódok Terapeuta tanfolyamot, ahol a természetgyógyászat több ágába is betekintést nyerhettem pld. talpmasszázs, ayurvéda, svédmasszázs, aromaterápia, HKO, az itt szerzett ismereteket a mai napig alkalmazom a mindennapi életben.

Szabadidőmben kézműves termékek készítésével foglalkozom, nagyon szeretek gyöngyöt fűzni, filc textilkönyvet készíteni, decoupage technikával tárgyakat díszíteni.

Időpontkérés

A weboldal az ön felhasználói élményei érdekében sütiket használ. További információk

Ez a weboldal sütiket használ a kényelmesebb böngészés érdekében. A honlap használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. Mi is az a süti? A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor Ön egy webhelyet látogat meg. A sütik számtalan funkcióval rendelkeznek. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, felhasználásra kerülnek és általánosságban megkönnyítik a weboldalak használatát a felhasználók számára. Az TOM-T szolgáltatásai színvonalának emelése, illetve a biztonsági és adatvédelmi kockázatok megfelelő kezelése érdekében ún. „cookie”-kat használ. A cookie egy olyan kis adategyüttes, amelyet ez a webhely az Ön számítógépének böngészőprogramjában tárol és később onnan kiolvashat. A cookie-t más webhely nem képes elolvasni, csak, amely azt elhelyezte. Egy cookie sem tartalmaz olyan személyes adatot, amely lehetővé tenné bárki számára az Ön e-mailen, telefonon, vagy hagyományos postai úton történő elérését. A böngészőprogram oly módon is beállítható, hogy a program üzenettel tájékoztassa Önt a cookie-k elhelyezéséről, illetve, hogy megakadályozza a cookie-k elhelyezését.

Close